måndag 6 februari 2012

Kölden som består och jag är kall om mina tår!

Nu måste jag tjabba om kylan igen, ja, jag vet, jag är tjatig, men det är förbaskat kallt! Visserligen borde jag inte gnälla, jag ville ju ha vinter, låta naturen vila och ogräs frysa bort, men det är ändå lite väl kallt. Visst är det mysigt att krypa upp i soffan på kvällarna vid en brasa, men det är förbaskat kallt på morgonen när man ska ut med barnen vid lite i halvåtta. Mina barn tror det är sommar och tittar lika storögt på mig varje morgon och undrar varför de ska ha skidbyxor och extratröjor! Lilla Isolde ifrågasätter fortfarande varför hon ska ha fodrade stövlar!

På fredag är lyckan total, Isolde ska på disco för första gången i sitt liv! Som hon har längtat efter att det skulle bli nollornas tur! Nu äntligen ska det dansas discodans. Jag sa till henne att hon skulle skaffa fästman på fredag, men hon tittade på mig och tycket nog bara att jag var löjlig!

I dag har det varit film i skolan hela dagen 9.00 - 15.30, lite seg efter det. Vi tittar på The Wire serien, kanonserie, men man blir seg i huvudet av att bara sitta och titta.

Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....