onsdag 30 november 2011

Illa, illa Cindie


Nu var det verkligen längesedan jag bloggade, har helt enkelt inte hunnit. Har tentat av politisk ekonomi och det gick jättebra, men som sagt skolan fick gå före bloggen. Har egentligen inte tid nu heller, måste plugga, men måste göra något annat också, fast egentligen borde jag plugga - det är mycket nu. Har seminarium nummer två på tisdag, ska "redovisa" två kapitel i "Risksamhället" av Ulrik Beck. Seminarium nummer ett gick jättebra. Jag är i en bra grupp och vi träffas inför seminarium och diskuterar det berörda kapitlets innehåll och hjälper varandra förstå boken.
Nu är det snart jul till råga på allt. Var blev tiden av? Tycker att skolan precis började.......Andra advent till helgen. Första advent blev ju inte så lyckad med tanke på den hemska storm som drog in och gjorde oss strömlösa i 15 timmar.
När vi gjort seminarium tre ska jag skriva en hemtenta i ämnet, det ser jag fram emot. Sedan börjar alla julfester, mycket att hinna med och att planera, men det ska nog fixa sig. Tycker ändå att jag ligger bra till i tiden och följer mitt schema. Lägger upp schema för varje dag om hur mycket jag ska läsa och än så länge så håller jag schemat!
I dag är det utvecklingssamtal med Isolde, hennes första på skolan - så spännande! Nästa vecka är det Jons tur och då har jag varit hos alla fem och det är avklarat för denna termin!
Nej, nu är det åter till kolgruvan som en kursare brukar säga!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....