onsdag 22 juni 2011

Barnkalas och övernattning

I dag har Isolde äntligen haft sitt efterlängtade barnkalas. Åtta flickor kom - det blev nio med Isolde! Kalaset började klockan 17.00 och var slut klockan 19.00. Isolde var så glad, hon fick fina paket, allt från Barbiedockor till halsband och pysselbok!
Flickorna fick korv med bröd - en klassiker som alltid funkar. Till detta blev det saft och gapskratt. Jon stod för underhållningen och flickorna tjöt av skratt.
Efter maten blev det fri lek i lekstugan och som grädde på moset bjöd Isolde på glass med strössel - även det en succe!
Jon gömde godispåsar på altanen och flickorna hade fullt upp med att leta!
Kusin Alicia stannade kvar och ska sova hos Isolde. Jag var lite tveksam till det eftersom Alicia endast är tre år (fyra i morgon). Kommer hon att somna här? Jodå, klockan 21.45 så slocknade flickorna i Isoldes säng!
I morgon firar vi Alicia på morgonen innan hon ska hem och fira med mamma och pappa. Det blir gitarr med sång och paket i sängen till lilla Alicia i morgon bitti!
Nej, nu har Krille kommit hem och vi ska titta på en film. Han har varit uppe och jobbat en stund, kanske uträknat? Jag blev lämnad med sex barn själv, fast det gick jättebra!
I morgon klockan 16.00 börjar Krille sin semester och den varar i fyra veckor framåt. Jag är ledig med honom i tre veckor och sedan börjar jag att jobba.
Ska bli skönt att vara lediga tillsammans!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....