tisdag 20 juli 2010

Värme och ofrivillig sovmorgon...

Varmt och skönt fortfarande, jag njuter!
Jag jobbade igår, eftermiddag, kväll och natt. I morse skulle morgonpersonalen på jobbet komma klockan 07.00. Eftersom det är sommar och semester så satte jag klockan på 06.30 och tänkte att det räcker med 30 minuter för mig att fixa till mig innan morgonpersonalen kommer. Jag vaknade när jag skulle, men tänkte att jag bara skulle sova en minut till....woow, 06.50 vaknade jag igen, det vill säga 10 minuter innan morgonen skulle komma! Jag har väl aldrig kommit upp ur en säng så snabbt innan! Jag hann i alla fall klä mig! Det hade ju varit pinsamt att ligga med ändan i vädret när morgonen kom!
I dag har vi ägnat dagen åt att njuta vid sjön. Klockan 10.00 var vi på plats. Det tog inte många minuter innan Isolde hade träffat en kille som hon hade jätteskoj med! Vi var i och badade allihopa när jag plötsligt kände någon som fick tag i mina skinkor och det rejält! Jag trodde det var Jon och började skälla! Jag vände mig dock om och såg att det var Isoldes killes lillebror på ca 2 år som hade greppat mina skinkor!
I kväll har vi ätit underbara hemmagjorda hamburgare som jag stekte på gasolgrillen! Underbart gott! Jag har ju förresten glömt att skriva om vår fest vi hade i lördags. Vi hade jätteskoj! Festen var slut 03.00 och jag var rätt trött när jag klev i sängen klockan 04.30 - trött men glad att festen blev så lyckad! Det måste vi göra om!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....