tisdag 16 november 2010

Skräck inför morgondagen

Dagen har gått i uppsatsens tecken! Jag har skrivit klart det mesta på metoddelen, det blev fyra sidor, men jag måste ha dit lite till, väntar på en metodbok.
Har även varit hos Ingvar, en låtsassläkting som alltid ställer upp och korrekturläser det mesta jag gör i skolan. Skönt med lite synpunkter och en trevlig diskussion om uppsatsen. Ingvar i alla fall nöjd och det kändes bra!
Är lite nervös för morgondagen. Jag ska ringa två personer som jag behöver intervjua till uppsatsen - tänk om de inte ställer upp, ve och fasa!
Jag har även skrivit mitt PM klart idag, det ska lämnas på torsdag, även det är mycket nervöst! Ibland undrar jag varför jag plågar mig själv på detta sättet, men jag vill ju bli lärare! Det är kanonskoj att skriva uppsats, men jag har hela tiden i bakhuvudet en oro över att bli underkänd.....
Idag hade vi god middag. Jag gjorde pyttipanna på resterna från kalkonen i söndags - mumma!
Nu i kväll har jag och Kristian suttit med barnens julkalendrar. De har fina sydda kalendrar som de fått av Mormor. Det värsta är att sitta och knyta fast godis på alla dagar - 24 dagar i fem kalendrar = 24 *5 godisbitar som ska knytas fast! Nu är det i alla fall gjort!
Goder natt alla!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....