tisdag 7 september 2010

SAS


Pojkarna och deras fina flygplats med SAS plan. Ett LEGO mästerverk!

Perspektiv åt alla håll och kanter.......

Pluggdag idag, som vanligt. Satte mig vid datorn redan 07.45, direkt efter det att jag
lämnat barnen. Jag och en kursare som heter Martin ska hålla en "lektion" på torsdag under ett seminarium om långa och korta perspektiv i samtidshistorien. Jag började läsa idag och insåg rätt snabbt att allt var rätt krångligt. Detta var utifrån en historikers synsätt.....det finns många sätt att se på detta...
Insåg i alla fall att jag höll med författaren med att det behövs både långa och korta perspektiv i samtidshistorien för att ge den rättvisa. Ringde Martin vid 10 tiden och till min stora lättnad så tyckte vi ungefär detsamma.....skönt......
Nej, jag ska inte plåga mina trogna läsare med historia. Jag lovar......
Kristian har varit på föräldramöte på Isoldes dagis i kväll! Grattis Krille, nu har du avverkat höstens möte. Jag däremot har alla fem utvecklingssamtalen kvar. Tycker faktiskt det är rätt kul, men det är så svårt att hitta en tid som passar mig. Antingen läser jag till en tenta eller är inne på skolan.
Nej, nu är det kväll och jag ska glida ner i soffan. Så fort barnen har somnat så ska vi titta på en skräckfilm. Vi började titta i går, men klockan var så mycket så vi insåg att vi behövde sova i stället.
Jo, förresten. Jon har blivit tillfrågad om att vara ledare på gymnastiken till de minsta barnen. Han och ledaren Kristina håller nu i gympan på tisdagar. Jag är så stolt. Isolde tycker det är extra skoj eftersom hon går på den gympan!
Må väl och njut......

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....