fredag 9 juli 2010

Temperaturen stiger

I dag är det svettigt värre! Just nu är klockan 13.09 och celsius han står på 28 grader i skuggan. Hade varit en perfekt dag för Luhrsjön, men jag ska snart börja jobba så det får vi spara tills i morgon!
I går kväll dammade jag hela huset och städade toaletterna, det är jag tacksam för nu! I dag har jag bara behövt dammsuga! Det hade varit för varmt att göra allt på en gång idag! Krille har varit en sväng och jobbat och vattnar nu våra stackars uteblommor. Krille ska bygga ut lite till hönorna i dag, jag har ju införskaffat lite nytt blod bland hönsen.
Idag dag funderar man på om det verkligen är lönt att duscha innan man börjar jobba. Förra gången jag körde och jobbade var jag lika svettig när jag skulle börja jobba som jag var innan jag gick in i duschen! Känns inte särskilt skoj att komma fram till jobbet och tröjan sitter fast på ryggen! Men nu ska man inte klaga - tänk om det hade regnat hela tiden!
Det ser ut som om det fina vädret ska hålla i sig....vi får väl se...Efter en sådan vinter som vi hade så är det väl inte mer än rätt att vi får en kanonsommar! Ha det bra i värmen gott folk!

Marknad

Denna vecka har jag inte varit så duktig på att skriva, får skylla på jobb och marknad. Jag gick av jobbet i måndags morse och sedan har det varit fullt upp med barnen.I måndags morse var jag först och hämtade 15 liter jordgubbar i affären som jag och barnen gav oss på, det vill säga åt och frös in :-)
Efter det var det sjön som gällde! I går och idag har vi rantat rundor på marknaden - alltid lika roligt. I morse var min äldste son Jon, min mamma och jag på djurmarknaden och införskaffade tre nya ankor och två hönor! Det har varit riktigt varma dagar, men man ska inte klaga, det kunde ju ösregnat!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....