lördag 26 februari 2011

Det var länge sedan......

Det var längesedan jag skrev. Tentorna har hopat sig........
I tisdags hade jag en inlämningstenta som byggde på en lektionsanalys som jag gjort på en gymnasieskola och i fredags var det en salstenta i lärandeteorier. Det kändes OK att skriva salstentan, men nu i efterhand så tror jag att jag rört ihop det. Jag hade så mycket i huvudet och det är så svårt att få ner det på pappret. Allt blev så rörigt och jag undrar nu i efterhand om jag verkligen fick med något vettigt? Jag kunde tentan, det betvivlar jag inte en sekund, men jag undrar hur jag har uttryckt mig och hur det egentligen ser ut när den ska examineras.....ångest...ångest......Ska bli spännande detta och se hur det hela slutar. Kan man inte få besked direkt? Är så hemskt att gå och vänta på besked, någon gång måste man ju kugga.......
På måndag börjat min VFU, ska bli kul, men nervöst. Fixar jag detta? har jag kunskaper?
Tusen miljoner frågor åker runt i huvudet.
I dag är det i alla fall god middag som står på schemat. Ska tillaga en riktigt god stek med potatisgratäng till middag.
I morgon ska jag baka bröd och göra en god soppa som jag ska bjuda mamma och pappa på.
Har en hemsk förkylning att brottas med, hoppas den ger sig till på måndag. Fast jag blir nog förkyld igen på måndag, brukar vara så när man kommer ut på VFU och möter en massa nya baciller!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....