måndag 5 december 2011

Vad är det som händer?

Helgen gick så fort! Lördagen bestod av fönsterputsning, grrrr........stormen. Hade ju redan putsat fönsterna en gång, bara att göra om!
Har även gjort julgodis. Brända mandlar och marknadskonfekt stod på schemat. I går söndag var jag på julmarknad med s- föreningen i Hästveda, vi sålde lotter utanför ICA. Kände inte hur kallt det var, när jag kom hem däremot fick jag bädda ned mig i soffan för att tina upp. På eftermiddagen var vi på julmarknad i Hantverksgården. Det var bara jag och Isolde som ville dit men vi tvingade även dit den manliga delen av familjen.
Andra advent! Var tog tiden vägen? Jag började ju termin 9 nyss! Nu är snart terminen slut. På onsdag är det seminarium 2 och jag ska förbereda mig för det idag. PÅ torsdag börjar jag nog på tentan till detta moment. Visserligen ska den lämnas in i först i januari, men jag vill inte ha den dragandes efter mig i januari när jag ska läsa till moment 4.
Tiden går så fort! Hur hände det? Ja, hur hände allt? Hösten gick i ett kick.
Till helgen blir det till att julpynta. Barnen fullkomligt älskar att hjälpa mig plocka fram alla tomtar och dekorationer. DE brukar springa upp och ned för trappan. DE är inte så mycket för att hjälpa till......men när det gäller tomtar så brukar det inte vara några problem med att få hjälp!
Nej, nu åter till pluggandet!
Må väl!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....