onsdag 1 september 2010

Semestermuskler

Mina muskler måste ha hittat ett semesterviloläge under sommaren. Var på powergympa/pilates i måndags. Det var kanonskoj och jag tog i för kung och fosterland.
När jag vaknade i går kände jag inget av det och det var ju skönt. Intog soffan och kurslitteratur och satt mellan 07.50 - 14.00 och bara pluggade. Åt alla mina mål i soffan och hann läsa jättemycket. När jag skulle resa mig klockan 14.00 så hade träningsvärken kommit. Har aldrig varit med om något liknande. Jag är ju inte helt otränad, enligt mig själv. Men tydligen enligt min kropp. Jag hade ont precis överallt och mest i skinkorna. Jag kunde knappt gå. När jag skulle in i duschen innan tandläkarens så fick Krille hjälpa mig av med kläderna (han blev visserligen glad). Väl nere hos tandläkaren så hade jag problem både med att komma ned i stolen och komma upp ur den! Tur att jag hade två läsdagar nu, det gör nämligen väldigt ont att köra bil! Stackars Isolde var helt bedrövad i morse när jag inte kunde knäppa hennes skor! Jag kunde inte sätta mig på huk! Fast sedan kan man ju faktiskt tycka att en fem -åring faktiskt kan ta på sig skorna själv, eller hur? Lilla bortskämda Fislisa!( Fast hon är ju så söt!).
Nej, nu är det plugg som gäller. I kväll blir det till att steka pannkakor efter barnens önskan och sedan ska alla in i duschen, skolkatalogsfotografering i morgon!
Må väl och njut av den nalkande hösten!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....