söndag 21 november 2010

Nej, inte ens min familj....

I dag har Krille varit nere i idrottshallen och stått i kiosken under fotbollsturneringen. Han var där nere mellan 9.30 - 12.00. När han kom städade han kylskåpet och jag storstädade Isoldes rum som var ungefär som en mindre katastrof!
Krille har även hjälpt mig med att städa altanen! Skönt att göra saker tillsammans.
De ringde från Hästveda skola idag och ville att jag skulle jobba i morgon. Fick tyvärr tacka nej, det är uppsats planerat hela dagen. Tråkigt att tacka nej, men jag hinner inte i nuläget.
I dag har vi käkat "köpepizza" som ungarna kallar det. Vi var på Infinity i Hässleholm och hämtade två familjepizzor och de var så stora så inte ens vår familj orkade med dem!
Nu har vi tittat på en film och jag har filat lite på uppsatsen, den sitter i huvudet hela tiden. Roligt att skriva, men jag är så osäker, tänk om handledaren inte gillar det? Har lite svårt att släppa detta med uppsatsen på helgerna. Jag skulle verkligen behöva släppa det, det gnager på mig.
Nu är det i alla fall snart en ny vecka och det går fort till jul. Nästa vecka är det advent och nästa helg blir det till att sätta upp ljusstakarna. Gäss, ankor och höns har varit tidiga ute, de satte upp sin ljusstake i går lördag.
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....