söndag 10 oktober 2010

Tv - rummet






Ska bara måla bordet vitt också.....

Bloody fucking fondvägg!

Gud vad skönt, sov till klockan 10.30 idag, lyxigt! Ja, vi sov både jag och Krille. Barnen spelade dataspel och var nöjda med att få vara ifred. Nu fixar jag i vårt TV rum. Var på IKEA igår i och köpte ny klädsel till vår Ektorp soffa. Jag köpte ny matta innan i veckan i Kristianstad. Snyggt blev det ska ni tro, riktigt snyggt.
Vaknade i går och var total genomförkyld. Inget att be för, bara att ge sig av till IKEA med fyra barn, Hannes ville inte följa med. Jag kände att jag var alldeles blank i ögonen när vi körde i väg och ville helst bara hem och sova. Lämnade tre av fyra barn i IKEA:s lekrum och sedan stack jag och Jon i väg för att skaffa vad vi behövde. Jag gillar inte att impulshandla så det blev en snabbvisit på ca 40 minuter.Måste dock erkänna att vi var en sväng på julavdelningen. Jippi! Julsakerna var redan framme! Var tvungen att köpa lite glitter! Det går oerhört snabbt till jul nu. Har skaffat de flesta juklapparna och det känns bra. Jag har en c - uppsats som ska skrivas i jul och tänkte vara så gott som klar med den till jul, både för min skull, men också för barnens.
Krille var hemma igår och målade och tapetserade. Det blev riktigt fint. Tre av väggarna målade han bara om med samma färg som innan, medans den tredje väggen fick en fondvägg. Eller som Thomas & Simon säger: Bloody fucking fondvägg!
Trodde aldrig jag skulle sätt upp en fondvägg eller ryamatta som vi faktiskt har i TV rummet nu. Ryamatta och fondvägg förknippar jag med 70 - talet. Men, det blev riktigt snyggt!
Ny vecka i morgon. Blir till att plugga som vanligt och faktiskt jobba lite som lärarvikarie. Ska jobba en del med uppsatsen också. Är så glad över att jag har hittat massor med material! Go for it!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....