fredag 10 december 2010

Det var längesedan...

I morse klockan 07.00 skulle Isoldes dagisavdelning gå Lucia utomhus. Mycket fint luciatåg, men mycket kallt! En riktigt fin vintermorgon så man kan inte klaga, men måste det vara så kallt? Jag frös så jag höll på att skaka ihjäl!
Ja, det var längesedan jag bloggade nu. Har inte hunnit. Har suttit med uppsatsen hela dagarna och tiden går så fort. Jobbade förra fredagskvällen i Osby och denna veckan har jag jobbat på högstadiet i onsdags.
Har skickat in min uppsats och väntar på svar om vad som ska ändras. Fruktansvärt hemskt att gå och vänta. Jag tar hela tiden fram den och ändrar och justerar......blir nog aldrig riktigt nöjd. Nu vet jag inte textmässigt vad jag ska ändra, jag är ju nöjd, hoppas nu handledaren är det också.
I dag är det i alla fall fredag - skönt!
Ska laga något gott till middag och sedan blir det bara slöande framför TV:n.
Jag har inte sett IDOL innan, men nu i fredags tittade jag på det på jobbet och nu så måste jag ju se vem som vinner när jag har sett semifinalen. Det är ju Nobeldagen också, blir till att ha TV:n igång och titta lite fram och tillbaka.
I morgon blir det bara mysdag, har inget planerat, så skönt!
På söndag ska vi ha liten luciafest med lite mat och fika, ska bli skoj!
Nästa vecka hoppas jag få besked på uppsatsen så jag hinner rätta innan jul, hade varit så skoj att vara klar med den innan jul!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....