tisdag 15 juni 2010

Semester med barnen

Just nu har jag lite semester med mina barn och mina ständigt musfångande katter. Vi har ett stengärde vid vår tomtgräns upp mot skogen och det är där vi tror vår katt Sune hämtar möss varje dag. Som det ser ut nu så kommer hela musstammen att dö ut i sommar om Sune ska hålla på som han gör, fast han är väldigt duktig. Han behöver ju dock inte komma in med mössen. Jag är inte rädd för möss, men det är ju lite äckligt. Sunes kattlillebror Elon tog examen i musfångeri i lördags. Stolt som en tupp smaskade Elon i sig sin första mus ute på gräsmattan. Sune övervakade det hela mycket noga och dela sedan ut diplom till lillebror :-).
I dag har jag och barnen varit aktiva! Jag och Isolde har storsanerat hennes rum. Det slutade med två hela kassar att kasta med trasiga leksaker och kasserade teckningar! Efter sorteringen så dammsög fröken själv sitt rum- Duktig tös!
Hannes, Gabriel och Filip kom inte heller undan, de fick också dammsuga sina rum, var inte särskilt uppskattat, och en kille försökte smita....Nu är det i alla fall dammsugit och fint! Jag har även städat altanen och tvättat en massa maskiner med tvätt! Var kommer all denna tvätt ifrån? Nej, nu ska jag och Krille titta på en film och mumsa på nybakade thekakor!'
Må väl alla mina vänner!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....