söndag 30 oktober 2011

Äntligen och Jon som nästan sprack!

Efter en heldag som blev mycket dyr på IKEA så är nu Gabriels rum klart. Vi var på IKEA hela dagen och fixade med rummet fram tills klockan 20.00 i går kväll. Sätta ihop lampor, fåtöljer, hyllor osv. Bra blev de i alla fall och det är jag mycket glad för.

Efter mycket sen kvällsmat så tittade vi på en film med barnen. Barnen var rätt slöa och trötta efter en heldag på IKEA. Jon var mest mätt. På IKEA bjöd de på glögg och pepparkakor. Jon har aldrig förstånd att skämmas och drack fyra muggar glögg och åt väl 20 pepparkakor. Jon var även med på en tävling inne på varuhuset och samlade bokstäver som skulle bilda ett ord. Jon hittade inte alla bokstäver, men lyckades även knäcka vilket ord det skulle vara! belöningen var en stor mjukglass i bistron! Vi andra samlades också i bistron efter betalning av varor. Det blev pizza och glass. Vi avslutade med att gå in på Willys. Väl därinne hade Jon tur igen -Gratis frukt i grönsaksavdelningen! Jon åt och åt.....Lite längre fram bjöd de på glasstårta och saft. Längst fram stod Jon! Han åt igen och njöt!
Väl hemma frågade Jon: -Ska vi inte äta snart?

Jaja, väl ungarna i säng kröp vi ned i soffan och tittade först på en film och njöt av tystnaden som fembarnsföräldrar uppskattar väldigt mycket.
Vi avslutade kvällen/ natten med att titta på Tv 4 plays "Så mycket bättre". Det var Tomas Ledins dag. Jag är inget större fan av Ledin, han är lite för smörig, men gud som Laleh och Wiehe tolkade hans låtar. Helt otroligt! Längtar redan till nästa lördag!
Nej, ska jag baka bröd och dammsuga, en ny vecka i morgon!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....