lördag 27 november 2010

Lördag, underbara lördag! Idag är det Järnvägens dag och vi har hela familjen varit nere vid stationen i Hästveda och tittat på ett gammalt ånglok som gick mellan Hässleholm och Osby!
Jag har bakat med barnen och har nu en Jansson i ugnen. Krille sätter upp julbelysning på huset! I morgon är det den första advent!
I kväll blir det glögg och tv - mysigt! Måste nog plocka in ved och elda i kaminen - det är kallt!
Har jobbat med uppsatsen hela veckan. Denna vecka har det varit resultatdelen som har vuxit fram. Det har varit ett himla pusslande med allt material, men det har gått bra, lite frustrerande emellanåt eftersom en del protokoll försvunnit, men jag fick ihop det och jag är mycket nöjd!
Stjärnor och ljusstakar har kommit upp och det är mysigt! Isolde var lite rädd att vi inte skulle sätta upp det. Hon hade sett i byn att en del satt upp sina stjärnor och ljusstakar redan förra helgen. Nu är hon dock nöjd när allt är uppe!
Mina feta katter fryser och ligger på alla fönsterbrädor de kan hitta som är ovanpå element. Har gått en del krukor i golvet denna vecka eftersom katterna anser att det är onödigt med blommor. De har bokstavligt talat bara skjutit ned blommorna på golvet!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....