måndag 15 november 2010

Det forskas hit och det forskas dit!

Heldag framför datorn.....aj, min rygg! Jag har suttit och lästa avhandlingar till min uppsats och printat ned det jag behövde. Har även skrivit lite mer på metodavsnittet. Har skrivit tre sidor metod. Räcker det? Ja, fast sedan det beror på vad det handlar om förstås. Fast jag känner mig nöjd. Måste bara ha tag i en metodbok till som handlar om intervjuer. Den var utlånad för tillfället, fast jag hoppas den kommer snart.
Jag är nu klar med det mesta och kan snart börja skriva på resultat och analys. Jag ska lämna in mitt PM på torsdag, så nu hoppas jag att handledaren gillar det så jag får klartecken till att dra igång!
I dag ringde de från en skola I Hässleholm och ville att jag skulle jobba på torsdag. Det är så skoj när de ringer, men tyvärr så får jag för tillfället tacka nej till allt. Hinner inte båda jobba och skriva c - uppsats....tyvärr....Det är dock väldigt smickrande att de ringer efter mig. Förra veckan ringde en annan skola, men även då fick jag tacka nej, var fullt uppbokad med att leta i arkiv. Ja, fast min tid kommer ju! Snart är det bara tre terminer kvar till examen!
I morgon blir det datadag igen. Det är kul när man väl kommer igång. Idag har det varit en sådan dag att jag enbart lämnat datorn när jag hämtat mat. Jag har ätit både frukost och lunch framför datorn. Jag satt mellan 08.00 - 15.30. 15.30 var jag tvungen att lägga mig raklång i soffan för att rätta ut min krökta rygg!
Har varit på gympa i kväll. Så skönt. Behövs när när jag sitter så mycket stilla!
God natt!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....