söndag 17 oktober 2010

Den bästa lyckan av alla






I dag har jag och barnen bakat. Vi bakade Kanelbullar och Berlinerskorpor. Jag har ju som sagt ont i min arm av min tennisarmåkomma men kan inte låta bli att baka. Som tur är så har jag duktiga barn som hjälper mig. Jon blandade ut det hårda margarinet med sockret till småkakorna, så duktig pojke. Efter baket packade jag en fikakorg och sedan åkte vi ned till Lillsjön och gick en underbar runda i det vackra höstvädret.
Mormor var med en stund, men när vi skulle fika gick hon hem eftersom hon hade middagen på spisen. Vi fortsatte att promenera efter fikat. Gabriel lyfte nästan på varje trästock han hittade och alla var lika intressanta.
Efter Lillsjön åkte vi ner till vår vackra badplats Luhrsjön där vi tillbringade nästan hela sommaren. Luhrsjön är en underbar plats. Trillingarna provade om deras nya stövlar var vättentäta genom att vada i sjön - och stövlarna klarade provet!
Till kvällsmat blev det kycklingfile med Hasselbackspotatis och en underbart god sallad. Nu sover barnen, vi har precis tittat på en film och brasan sprakar i köket. katterna har insett att det är perfekt med en brasa.
Det har varit en bra helg. Vi har inte gjort något märkvärdigt. I går var det Kyrkloppet och idag var det promenad med fika. Det behöver inte vara så märkvärdigt och det behöver inte kosta en massa pengar. Barnen och vi njöt! Lycka kommer inte av att göra en massa dyra saker, lycka kommer av att vara tillsammans och göre roliga saker som barnen förhoppningsvis minns i framtiden!
Må väl alla mina vänner!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....