måndag 12 juli 2010

Svettigt.....hela tiden....

Idag har vi varit i Kristianstad. Vi började med en tur till ÖB och inhandlade godis, schampo mm. Det är väl det man brukar handla där....
Efter det körde vi ner till stan för att möta mina föräldrar på restaurang Rosegarden. Vi åt en underbar asiatisk buffé med alla dess tillbehör. Underbart gott, vi blev mer än mätta! När vi kom ut till Domusparkeringen så hade tivolit på Kristianstaddagarna öppnat och vi fick köra därifrån i panik eftersom Isolde ville stanna kvar och åka karusell. Tyvärr fanns det ingen tid till det eftersom jag skulle börja jobba nu i eftermiddags.
I dag har det varit så klibbigt, jag vet inte hur många gånger jag har tvättat händerna och ändå känner jag mig klibbig och svettig. I morgon skulle det visst bli varmt med risk för åskskurar. Hoppas vi hinner ner till sjön en sväng innan det börjar åska. I går kväll åskade det ju rejält och lilla Isolde var så rädd för åskan. Jag fick krypa ner till henne i sängen och läsa Kalle Anka tidningar med henne för att få henne att tänka på annat!
Må väl alla mina bloggläsande vänner!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....