måndag 15 augusti 2011

Ska jag vara riktigt ärligt så är det faktiskt väldigt skönt

Jo, barnens sommarlov är över för denna gången, tack och lov! Ska bli så skönt att återgå till det normala. Det var så skönt när sommarlovet började, men nu räcker det, ungarna är mer än rastlösa och behöver komma iväg!
Sunmmeringen av sommaren är dock bra. Vi har badat oerhört mycket i mitt älskade Luhrsjön, besökt Liseberg, fixat en massa i trädgården, varit på ett underbart bröllop hos min älskade Jessi och firat Krilles 40 års fest.
Jag och Krille har haft tre veckors semester ihop och det får man väl vara nöjd med!
Jag avslutade mitt sommarvikariat med att jobba fredag 13-20 och sedan från lördag klockan 13 till söndag klockan 16. Lång helg, men det gick bra. Nu har jag inget mer på schema men ska in och jobba i alla fall ett pass till nästa vecka. Måndagen den 29 augusti börjar jag min nionde termin! NIO? Jag tyckte jag började termin ett för ett litet tag sedan.....Denna termin blir det samhällskunskap III och avslutar det hela på vårterminen 2012 med samhällskunskap IV. Sedan blir det till att söka jobb!
Nej, nu är det snart dags att laga middag. Har tillbringat hela dagen i Älmhult. Först var det IKEA och sedan storinköp på Willys. Mitt största ärende var att hitta gardintyg till Jons rum och det hittade jag. Blir till att sy hela kvällen!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....