söndag 22 augusti 2010

Hemma igen....




Hemma igen efter en veckas semester i Bulgarien som var helt underbar. 40 grader varmt de första dagarna.......det gick bara att bada, att vistas på land var omöjligt. Vi hade det kanon med god mat och mycket bad och shopping. Måste säga att flyga är inte min grej, svårt att hålla masken inför barnen när man själv är livrädd. Jag är så imponerad att vi fixade detta med fem barn. Det krävs en del planering när man ska iväg så många, men vi klarade det och kommer att resa mer, nu blev det blodad tand!
Om en vecka börjar högskolan igen, det ska bli så kul att återse alla och hugga tag i böckerna igen. Nu börjar jag termin sju av tio så det tar sig som kärringen sa när hon **** i vasken...I höst börjar jag min tredje termin historia som är en specialiseringstermin, tar minsann en fil kand i historia till jul, inte illa va?
Nej, jag skriver mer en annan dag, är lite trött måste jag medge. Kom hem sent natt. Jag och Krille packade upp efter det att mina snälla föräldrar hämtat oss i Svågertorp. Naturligtvis var tågtrafiken inställd över Öresundsbron så det blev ersättningsbussar. När vi packat upp det mesta i natt så var klockan 05.30, haha, vi åt middag klockan 05.00 i morse!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....