söndag 24 oktober 2010

Segt........

I dag har vi varit hos en fd kund till min man och tittat på deras kök, mycket fint måste jag säga. Vi åt gott och hade jättetrevligt. Kul när kunderna är så glada för sitt nya kök!
Annars var förmiddagen seg, funderar mycket på min uppsats som tydligen måste krånglas till ordentligt. Varför kan det inte bara få vara kul att skriva? Varför måste det vara så krångligt och fullt med konstiga begrepp? I nuläget känns det rätt trist, gnistan över att skriva börjar försvinna, och jag som har sett fram emot detta i över ett år...jaja, det kanske lossnar....
I morgon är det pluggdag som gäller, kul att läsa om alla dessa häxor! Jag ska krypa ned i soffan och bara läsa hela dagen! Tyvärr så går dessa dagar så fort. Rätt som det är så ska man laga middag och hela familjen är hemma! I morgon kväll ska jag i alla fall försöka mig på att träna igen. Har hoppat över träningen i två veckor nu eftersom jag varit så förkyld, men nu måste jag ta mig dit igen!
Nej, nu ska jag krypa ned och läsa lite om dessa häxor, klockan ringer 06.40 och då ska fem barn iväg....som förmodligen är rejält trötta, det brukar vara så efter helgen.

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....