onsdag 21 juli 2010

Flytt?

I dag ska visst våra barn flytta hemifrån. Trillingarna har fått för sig att de ska sova i lekstugan i natt, tror inte det......De är fast beslutna att de ska flytta dit på heltid. De vill inte bo ihop med sin lillasyster, hon är enligt dem jobbig!
Isolde ska flytta hem till Mormor. Han sa i morse att pojkarna(brödrarna) inte tycker om henne så mycket. Men jag tycker ju om dig sa jag. Jo, men jag flyttar nog ändå sa Isolde, och tog telefonen och ringde Mormor. Isolde tror att det är lattjolajbanklubben hos Mormor och Morfar hela tiden. Hon är väldigt avundsjuk på mig som har växt upp hos dem, hon tror att jag åt glass och fikade hela tiden (det gör ju hon när hon hälsar på). Jon ska däremot inte flytta tack och lov. Fast när Jon var i Isoldes ålder så skulle han också flytta till Mormor och Morfar! Jag får hoppas det lugnar ner sig lite här......Isolde och trillingarna har lite konflikter just nu. Isolde är en stark personlighet som älskar att reta gallfeber på sina brödrar!

Isolde och hennes älskade katter Sune och Elon

Häckning

Just nu sitter alla våra barn i soffan och "häckar" trots att jag sagt till dem minst tusen gånger att de kan sitta och titta på TV:N på sina egna rum! Ett stort under är i alla fall att de är sams. Ibland utbryter världens slagsmål mellan dem i soffan, beror nog på att de inte kommer överens om TV kanal eller att någon sitter för nära någon annan..Frukosten är i alla fall avklarad och nu är det hushållsbestyr innan jag ska iväg och jobba.I går hittade jag en tjänst på Ekebackeskolan i Osby. De sökte en gymnasielärare i historia och samhällskunskap - Varför är jag inte klar med min utbildning? Det är ju precis mina ämnen. Ja,ja, det kommer väl fler tjänster om två år när jag är klar! (får jag hoppas)I dag blir det inget bad, men jag hoppas på fint väder i morgon så man kan ner och pressa! Nej, nu väntar bäddning och dammsugning!
Må väl alla mina vänner!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....