fredag 21 januari 2011

Då drar det igång

På måndag är det termin åtta. Det blir au 3, allmänna utbildningsområdet. Det blir pedagogik, teorier, VFU och examensarbete. Det ska bli kul!
Tiden går så fort på vårterminen, det är lättare att plugga när det börjar bli ljust och varmt ute.
Lördag i morgon, så skönt att få sova. Är ju uppe måndag - fredag 06.40.Usch, jag som är så morgontrött!
Har inget planerat till helgen - skönt. Nästa helg däremot ska Hannes, Gabriel och Filip ha barnkalas för 28 barn....ojoj...
Det blir väl till tvätta hela dagen i morgon, det har samlats på mycket tvätt denna vecka. I torsdag körde jag Eriksgata med min uppsats. Vaktmästarna på skolan ville ha ett exemplar och Kenneth Palmgren på servicekontoret ville ha ett. Körde även ned med ett till Hästveda högstadium. Min "gamla" handledare Cissi gillade uppsatsen och skulle läsa för sina elever i den. Det passar ju bra, den handlar ju om Hästveda - Farstorp och det finns ju barn från båda byarna på högstadiet.
Vår nye lille katt Mazarin har funnit sig tillrätta. Han var lite arg i söndags när vi hämtade honom, han ville inte flytta hem till oss. Ilskan satt i måndag och tisdag också. Hade jag bara varit hemma så hade det kanske gått lite lättare med honom, men jag var ju på högskolan. NU har han i alla fall lärt känna familjen och har kommit på att det är bra att bo hos oss. Vår ene katt Sune har blivit mamma till Mazarin!
Må väl och krama varandra i trafiken

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....