tisdag 3 maj 2011

Stressad dag.........men i morgon blir det bättre!

I dag har det varit stressat, minst sagt. Steg upp 06.30. Väckte barn och stressade. Klockan 07.15 åkte vi härifrån. Lämnade trötta sega barn nere på dagis och i skolan. Åkte vidare med full fart till högskolan och plockade upp min skribent till examensarbetet. Vi åkte vidare till två skolor och gjorde intervjuer till uppsatsen. Tillbaka till skolan för att lyssna på intervjuerna så det hördes bra på inspelningen. Tillbaka till Hästveda. For in och åt en tallrik nudlar. Ner till högstadiet i Hästveda för att undervisa i 40 minuter. Tillbaka hem och skriva forskningsbakgrund och sedan ner till skolan med Krille för att gå på utvecklingssamtal i två timmar med trillingarna. Hem igen och laga middag....nu stupar jag snart...
Usch, nu är jag seg. Nu ska jag bara lägga fram rena kläder som barnen ska ha i morgon och sedan seglar jag ned i soffan, det är ju favoriten Pluras kök i kväll!
I morgon ska jag transkribera en intervju och det ska faktiskt bli rätt skönt att bara sitta hemma. Det skulle visst bli bättre väder igen - det behövs, det är så råkallt. Fick ta fram vinterjackan i morse, det var 1,5 plusgrad och lite fruset ute. I går morse fick jag skrapa rutorna på bilen. Hörde på radion att majvädret har blivit aprilväder och tvärtom. Nej, nu vill jag har sommar! När det var så varmt i påsk så fick jag inte vara ute på grund av min antibiotika, men nu är den ute ur kroppen och jag vill sola!
Må väl!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....