fredag 29 oktober 2010

Det är det som är livet

Visst är det skönt på fredagseftermiddagen när den där sköna känslan kommer och påminner om att det är lördag i morgon. Mmmmm...mysig fredagskväll med tv och något gott att äta och dricka, ja, visserligen brukar vi båda däcka av framför tv:n, nej inte av alkohol, utan av att man är så trött efter veckan, men det har ju sin charm också. Även om helgen är skön så är vardagen också bra. Min "styvsvärmor" sa till mig innan hon gick bort av sjukdom alldeles för tidigt:
"- Det är vardagen som är livet." Det hade hon alldeles rätt i. Man måste kunna njuta av vardagen också. Det gör jag, men det är dessa tidiga morgnar som är problemet. Jag är så morgontrött...

I kväll kommer en kompis till Jon som ska sova över. Så med enkel matematik så har vi sex barn här i kväll och i natt. Visserligen så tror jag att Jon och kompisen kommer att spela XBOX hela kvällen, så något besvär är det inte.
I morgon ska jag och Isolde iväg och shoppa barnkläder, det ska bli kul! Lilla Fröken blir antagligen arg för att hon inte får allt hon pekar på, men så är det! Hon önskar sig hellre kläder än saker i julkapp och i födelsedagspresent, hon ska ju vara snygg! Herregud, vad ska det bli av denna lilla tös? Söt är hon i alla fall så det förslår!
Nej, nu blir det snart till att förbereda fredagsmaten. I dag blir det hemlagade hamburgare efter önskemål från barnen. Kan man dricka rödvin till hamburgare undrar jag?
Må väl alla härliga människor

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....