fredag 17 december 2010

Uppsats klar

Ja, då var uppsatsen klar. Ska läsa den lite mer på måndag och även få den korrekturläst. Som vanligt när jag är klar med en stor tenta eller uppsats så kommer akut magont så jag vrider mig........
Jag kände i onsdags att jag inte kunde göra så mycket mer på uppsatsen och bestämde mig för att den var relativt klar. Min handledare hade läst den och mailat mig och att ansåg också att den vara klar och han var nöjd med min uppsats. DÅ kommer DET som ett brev på posten...... Magont, magont, magont - alltså riktigt rejält så jag ligger i soffan och vrider mig.
Som tur var så hade en bekant medicin hemma som jag fick förra nyår när jag akut åkte in på sjukhuset för magont. Denna medicin hjälper, men det tar några dagar. Jag åkte själv till apoteket igår och fixade mer medicin. Idag känns det relativt okej.
Jag har slitit som ett djur för att barnen skulle få lite jullov och så kommer detta förbaskade magontet som ett brev på posten....
Antagligen så har jag varit för stressad. Har tänkt på uppsatsen dygnet runt, ätit för dåligt och druckit för mycket kaffe.
Måste tänka på detta till nästa uppsats som är examensarbetet. Får inte hamna på sjukhus då.....
Nej, nu ska jag kurera mig, måste vara helt OK till jul!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....