söndag 15 maj 2011

Och så var det söndag..

Söndag idag. Är hemma med Isolde och Jon. Krille och pojkarna är på match med fotbollen. I går hade jag storslagna planer för trädgården, men var så trött så det gick i stöpet. Jag fick i slutet av förra veckan igen 11 herpesblåsor bakom örat. - Ja, jag vet, det är läskigt, men hellre bak örat än i näsan och på munnen som många andra får. Brukar få blåsor ungefär vart femte år och nu var det dags igen. Måste bero på min bihåleinflammation och förkylning som jag dragits med i flera månader. Jag är fortfarande jätteförkyld, det är så trist. Nu börjar i alla fall blåsorna att torka ut, men 11 stycken sätter sina spår.
I dag blir det till att städa ur Isoldes rum. Lekstugan börjar bli klar och snart ska mycket av hennes saker packas ut. Ska även passa på att måla på hennes rum och köpa lite nya möbler. Ska försöka bli klar med detta innan den 18 juni då vi firar Isolde och Jons födelsedag. Vi ska nog hinna....
I morgon är det skriveri på examensarbetet som gäller. Börjar gå mot finalen nu. Nästa fredag ska den skickas in och sedan är det opponering 8 -9 juni och sedan kan man lägga en till termin till handlingarna. Kan inte fatta att jag börjar termin 9 av 10 i höst. Samtidigt som det ska bli så skönt att sluta så vill jag nog läsa lite till. Funderar på att ta 30 hp religion i Lund våren 2013. Kan man någonsin sluta läsa när man väl har börjat? Tror jag kommer att sakna skolan på hösten 2012 när jag tagit examen.
Nej, nu ska jag plocka fram frukost till oss tre som är hemma! Solen skiner och det utlovade ovädret med regn ser ut att utebli. Det regnade ju igår kväll, så det var kanske det som skulle kommit idag.

Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....