fredag 15 oktober 2010

Kyrkloppet

Åh vad skönt, det är fredag. Det innebär att det är SOVMORGON i morgon, det bästa som finns! I dag blir det till att fila lite till på uppsatsen och städa undan det värsta innan man och barn stormar huset! I kväll blir det taco, rödvin och TV, som det brukar vara, men varför ta bort ett vinnande koncept?
I morse var det kallt. Det var två minusgrader när jag skulle skjutsa barnen klockan 07.20..huuu..kallt! Det var alldeles vitt ute. Tycker inte det var längesedan det var sommar och sol, tiden går fort. Visst är det underbart att bo i ett land som har fyra årstider. Varje årstid har sin charm.
Denna vecka har jag bara varit inne i skolan två gånger. I måndags hämtade jag min tenta och litteratur till uppsatsen och i onsdags var jag inne på föreläsning på min valbara kurs : Häxor och hemsökta hus! Jättetrevligt. Vår föreläsare fyllde år och jag hade gitarren med och spelade "Ja må hon leva". Resten av klassen sjöng så det stod härliga till! Alltid roligt att kunna göra någon glad. Vår föreläsare blev mycket glad och bjöd oss på fika - mycket uppskattat!
I morgon är det Kyrkloppet. Gabriel och Filip ska springa Lilla Kyrkloppet. De sprang i fjol också. Mycket duktiga killar. Isolde har fått för sig att hon också ska springa, men jag tror inte hon orkar. Krille sa i fjol att han skulle springa i år, men det är nog ingen bra ide, han har inte tränat något....
Jag såg att man kan gå Kyrkloppet om man vill. Det hade varit skoj, men jag får tyvärr hoppa det, med tanke på att jag hade feber i onsdags och har varit jätteförkyld i över en vecka. I morgon kväll blir det restaurangbesök med hela familjen. Alltid lika uppskattat!
Nej, nu väntar en skön helg, och jag ska bara njuta. På måndag är det uppsats igen, det är så himla skoj!
Må väl alla mina vänner

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....