söndag 20 juni 2010

Prinsessbröllop och matlagning

Idag har det varit förberedelser för Jon och Isoldes kalas och prinsessbröllop hela dagen. Jag hade inte tänkt att lägga ned någon större tid vid TV:n men fastnade där hela tiden , det vore ju skamligt om en historielärare inte hade sett kronprinsessbröllopet!
Ätit säsongens första nypotatis till middag tillsammans med stekt fisk en kall gräddfilssås och gröna ärtor med grön sparris, det var mumma för magen ska ni tro!
I morgon är det först fotbollsträning för trillingarna och klockan 14.00 ska vi ha fest. Vi ska bjuda på potatisgratäng ( som min mamma gjort, inte för att jag är lat, man min mamma gör världens godaste gratänger) till det blir det kycklingfile, kassler, sallad och nybakade pain riche! Till kaffet blir det hembakta kakor och prinsesstårtor, en med Hello Kitty till Isolde och Homer Simpson till Jon, helt efter önskemål!
Sov nu gott alla mina vänner och dröm inga mardrömmar om Jan Björklund, själv försöker jag undvika det, han vill ju göra om svenska skolan till en militärdiktatur där alla elever blir akademiker! Vem ska då städa och jobba i mataffärer? Något att fundera på? Behövs inte alla yrkeskategorier? Tydligen inte...

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....