söndag 13 februari 2011

Det börjar ljusna..

Det börjar ljusna både ute och för min tenta, börjar kunna koppla ihop det hela nu, känns bra.
Läste i tidningen i morse att det är ljusare tre minuter längre i morgon än i dag, skönt! Märks på hönsen också att det börjar bli vår, de värper ägg värre än att de hade betalt för det! Mysigt med egna ägg! Damerna sköter sig! En applåd till mina höns!
Blir till att göra paj idag med mycket äggstanning!
I morgon är det skola igen, börjar kunna koppla ihop teorierna, ser samband och skillnader. Visserligen brukar jag inte vara så här trög, men det beror nog på att alla texterna är på svår engelska, det har tagit lång tid att tyda dem.
Nu är det snart VFU, ska bli skönt att komma ut i verkligheten!
Nu går tiden så fort, och skönt är väl det. Ser fram emot att börja jobba med examensarbetet! Alltid lika skoj att jobba med Freddan!
Har städat Isolde och Filips rum denna helg, och då menar jag riktig ordentlig städning in i alla vrår och alla lådor och skåp! Skönt när det är gjort! Förra helgen tog jag Jon, Gabriel och Hannes rum!
Nu får det vänta tills det är sommarlov. Har ett kök som också skulle behövas städas ordentligt, men det får också vänta tills det är sommarlov. Jag har som sagt 52 lådor i mitt kök, så det är inte gjort på en eftermiddag!
Nu har vi börjat förbereda för Isoldes lekstuga. Krille började skoga igår. Han högg ned ett träd igår och fler kommer det att bli. Måste göra plats för lekstugan.
Tänkte hålla på med lekstugan hela våren, kul!
Ha det gott

Det börjar ljusna..

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....