onsdag 31 augusti 2011

Det blev en liten gosse!

Var hos vår bilmekaniker häromdagen. Han hade en bedårande kattunge på verkstaden. Den lille katten var randig och jag smälte! Mekanikerna frågade om jag ville ha katten. Att skaffa en femte katt låg väl inte precis i planeringen, men jag tackade ja till erbjudandet! Äsch, en katt till kan väl kvitta!
I går var det då äntligen dags för leverans. Hela familjen körde till verkstaden för att hämta hem detta lilla oljeluktande troll!
En liten vettskrämd kattpojke satt i mitt knä när vi åkte hem. Att flytta hem till oss ingick definitivt inte i kattens planering.
Katten kände sig hemma på några minuter trots att han är född ute och endast varit inomhus i en verkstad, detta med ett helt hus var ju nytt för honom.
Jag hällde upp mat och mina "gamla" katter började äta. Det nya lilla trollet tyckte det såg gott ut och ställde sig framför alla de andra katterna som inte hade en chans att äta.
Jag hade oroat mig i onödan för att det inte skulle fungera med kattlådan. Denna lilla katt hade ju aldrig sett en kattlåda utan gjort alla sina behov i naturen. Jag tog katten och satte honom i kattlådan. Jag tog hans små framtassar och hann gräva med dem två gånger då katten satte sig ned och kissade! Joho!
När jag senare skulle duscha så kissade han igen. När jag skulle borsta tänderna så var det dags för nummer två som trillingarna brukar säga, det vill säga att han bajsade i kattlådan. Detta ska nog fungera bra, nu ska bara de "gamla" katterna hämta sig från chocken att de har fått en lillebror så där en vanlig tisdag.....
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....