tisdag 4 januari 2011

Nu så...

Uppsatsen inlämnad och klar för ventilering.
I dag har jag haft en ledig dag med barnen, det har varit fullt ös vill jag lova. Mina egna fem + en kompis till Filip har levt rövare hela eftermiddagen.
Nu i kväll kom barnens kusin Simon och ska sova över tills i morgon.
Jag har fått opponeringsschema idag, så i morgon blir det till att läsa så jag kan opponera tisdagen den 18 januari. Ska bli kul, men oerhört nervöst.
På torsdag är det röd dag igen och Krille och barnen är hemma. Känns lite konstigt med alla dessa röda dagar. Är lite svårt att få in de gamla rutinerna. Jag hittar nog rutinerna igen när vardagen kommer. Nu går det i alla fall mot ljusare tider och det är ju skönt. Våren kommer snart att smyga sig in på knuten, ja, om det inte blir en sådan långdragen vinter som det var förra året. Med tanke på att jag köpt ny vinterjacka så kan det väl vara vinter ett tag till.
Den 24 januari är det ny termin, var tog tiden vägen? Jag bara undrar....
Nu är det snart tyst här, barnen var svåra att få i säng, vi hade sovmorgon tills klockan 10.00 i morse, så det är kanske inte så konstigt att de inte kan somna.
Jag köpte födelsedagspresenter till trillingarna lite innan jul, de är inte inslagna ännu, hade inte tid med det när jag höll på med uppsatsen. Hade planerat att slå in dem i kväll....bara de ville somna någon gång...
Jag har köpt en aukustisk gitarr till Gabriel, han blir nog jätteglad! Hannes och Filip har fått lite andra småsaker, de är inte alls intresserade av att spela något instrument.
Må väl alla mina vänner!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....