söndag 1 maj 2011

Examensarbete och blod i vasken

Nu skrivs det så det slår gnistor om det. Ja, nu skrivs examensarbetet. Jag och min medskribent ligger i så det står härliga till!
Den ska vara klar i slutet av maj och det ska vi nog hinna. Har skrivit onsdag - fredag. I fredagseftermiddag åkte jag och jobbade mellan 15.30 - 08.00. Efter jobbet i går lördag åket jag och Isolde och fyllde på våra tomma matförråd. på eftermiddagen var vi bjudna till mamma och pappa och åt god mat och sedan traskade vi ned till majbålet. Efter bålet åt vi korv och sedan var klockan 22.30 och vi var ordentligt trötta. Jag och Krille försökte titta på en film när vi lagt barnen men höll på att somna i soffan.
I morse väckte Isolde oss och sa att det var blod i vasken på toaletten. Vi flög upp och började kolla på katterna eftersom de brukar ligga i vaskarna, men ingen var skadad. Jag tittade lite mer noga och blev tveksam till om det verkligen var blod.....Tittade i Krilles badrumsskåp och fick syn på att en tub med maskeradblod var öppen - ungar! Någon hade visst varit i skåpet och tittat lite för noga på maskeradblodet som vi använde på en Halloweenfest!
Nej, nu ska jag måla Isoldes lekstuga. Sommarvärmen har försvunnit, det blåser kallt, så det blir till att klä på sig!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....