onsdag 11 maj 2011

Solen skiner - och jag skriver

Analyserar och analyserar, det är väl okej, men varför ska det vara sommar ute? Retsamt. Jaja, det blir väl sommar sedan också.
Vi cyklar fortfarande på morgonen, sliter som ett djur med Isolde på cykelsadeln baktill - känns i låren!
Utvecklingssamtal med lilla fröken Isolde idag- det gick kanon, inget att klaga på, hon fick en OK - stämpel i gumpen när hon gick därifrån. Då ska lilla fröken snart börja skolan - spännande! Vi är väl rätt klara med dagis måste jag säga. Jon började på dagis när trillingarna var nyfödda, mest för att få komma ut lite och slippa sitta med tre bebisar hela dagarna. Visst var vi iväg en del, jag och barnen, men lite begränsad blev man allt med tre bebisar. Detta var 2003, så det känns som om dagis är ett avklarat kapitel nu! Ja, det blev med enkel mattematik 8 år på dagis!
Morgondagen går även den i analysens tecken. Uppsatsen ska vara inne den 27/5, hoppas nu vi hinner! Vi jobbar på det i alla fall.
Längtar så efter sommarlov, dessa båda terminer har varit hektiska! Både den jag gick i höst, dvs historia III och au 3 nu i vår har varit på avancerad nivå - och det har verkligen känts av!
Satt och transkriberade till klockan 00.15 i natt, ville så gärna bli klar, men orkade inte. Startade bandspelaren i morse och upptäckte att det var ca 5 minuter kvar att transkribera - snopet!
Nej, nu ska det lagas middag!
Må väl och njut av solen ni som kan!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....