onsdag 16 juni 2010

Förvirrade barn och extrajobb!

I dag har jag varit inne och jobbat en extradag på boendet i Osby. Jätteskoj att de ringde efter mig, men barnen tyckte det hela blev mycket förvirrande! Jag hade ju lovat dem att vi skulle ha semester tillsammans i två veckor efter skolavslutningen och fram till dessa att jag börjar jobba runt midsommar. Kunde inte tacka nej till att jobba i dag, det är ju kul och ger ju en extraslant i plånboken. Jag lämnade i alla fall barnen på fritids /dagis klockan 12.30 eftersom jag skulle börja jobba 13.00. Detta blev galet, i alla fall för trillingarna! De är vana vid att bli lämnade 07.20, käka frukost, lunch och sedan mellanmål, men nu blev det enbart mellanmål! Stackars killar, men det fick ju gå ändå!
Krille hämtade barnen klockan 16.45 och fick sedan i full fart ta med alla till Gabriel och Isoldes fotbollsträning. Positivt var att Filip och Hannes blev sugna på att spela med laget och tillhör från och med nu samma lag som Gabriel, det vill säga P7!
Stackars Krille fick sedan ila hem med fem barn och börja laga middag (han hade varit uppe sedan 05.50) Fullt ös med fem barn och middag, jag tror faktiskt han uppskattar att frun i vanliga fall har middagen färdig när han kommer hem :-)
Nej, nu är det duschen och sängen som gäller, det blev ett långt arbetspass idag, men gud vilken tur jag har som har detta extrajobb!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....