tisdag 18 maj 2010

Uthus och skjul

Äppelträdet slår snart ut....

Lille söte Elon upplever sin första vår...mmmmm....underbart hälsar Elon

Fiskgryta och gräsklippning

Gjorde en underbar fiskgryta i går till middag med ugnsbakad potatis och morötter. Vilken succe! Barnen åt så de hade knappt tid att prata!Det är så lätt att man fastnar i sina gamla recept, men igår var jag modig och vågade på mig något nytt, och det kommer jag att göra om!
Efter maten var det gräsets tur att få sig en omgång. Gräset var jättelångt med tanke på allt regn vi har fått. Kändes dock lite konstigt att klippa med vinterjackan på....
Fy vad kallt det var och alldeles grått och ruggigt. Kristian slogs som vanligt med att dra upp buskar i vår gamla rabatt som ska göras vid. Tänkte att barnen kunde hjälpa till. Gabriel och Hannes började med att gå iväg med lite av de gamla buskarna, men tappade intresset rätt så snabbt.....det var roligare att leka och spela boll!
I kväll ska gräset klippas klart. Vi har så oerhört stor gräsmatta, så trots självgående klippare så får jag ofta dela upp gräset på två kvällar. Kristian däremot brukar ta allt på en gång, men jag gillar att klippa gräset, så det brukar bli min ståendes uppgift varje sommar!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....