tisdag 26 april 2011

Sommar och sol

Sommaren kom tidigt i vår - den kom till påsk!
Vilken underbar Påsk vi har haft. Det hade visserligen varit trevligare om jag hade fått lov att vara i solen, men mina penicillinkurer tillät inte solsken - tråkigt, men bara jag blir av med bihåleinflammationen så är det väl värt att avstå solen ett par dagar. Jag var ute lite i lördags och högtryckstvättade soldäcket. Brände knogarna och halsen. såg lite lätt spetälsk ut!
Nu är det examensarbete som gäller. Skriver ihop med Fredrik, alltid lika bra, vi har skoj och kommer alltid överens. Vi har kommit en bra bit och det ser helt ut okej ut när det gäller tiden för inlämning. I dag har vi suttit på skolan hela dagen. Resten av veckan har vi delat upp lite delar som vi skriver var för sig för att sedan klistra ihop till en text.
Nu väntar jag bara på slutbetyget på min VFU och sedan är allt godkänt och klart för halva denna termin. En halvan var VFU, lärandeteorier och tre muntliga examinationer. Allt detta gav 15 poäng och examensarbetet ger 15 poäng. Med lätt mattematik ger detta mig 15 poäng och då har jag 240 poäng av 300. Ett år kvar och sedan ska man visst vara klar gymnasielärare! Känns både skrämmande och lockande. Har snart läst i fyra år, det är inte klokt vad tiden har gått fort! Visst har det varit lite trögt emellanåt, men för det mesta har det varit kul. Hade dock varit skönt att vara klar snart, ser fram emot att få börja jobba och inte bara läsa på till tentor hela tiden....Fast, känner jag mig själv rätt så hamnar jag nog på högskolan igen, är sugen på 30 poäng religion.
Nej, nu ska jag ut och hänga tvätt på ett molnigt ställe....

Må väl! (för det gör jag)

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....