torsdag 30 juni 2011

Hot, hot, hot och Krille som hoppade!

Luhrsjön tre dagar i rad,vilken gudagåva att ha denna underbara sjö så nära. Så fint och så barnanpassat.Jag och Krille har glassat i varsin solstol och spanat på alla fem barnen. Vi sitter på stranden och räknar ett, två, tre, fyra, fem....hela tiden.
Jon har blivit stor. Han hoppar på det djupa och simmar själv till bryggan. Jag är skitnervös och livrädd, men måste nog inse att han är 11 år och fullt simkunnig (hönsmamma).
I går fick Jon för sig att han skulle hoppa på trampolinen. Ja visst sa vi. Vi gick bort till hoppbryggan. -Du får hoppa först sa Jon till Krille.
Krille skulle vara i vattnet när Jon hoppade tycket Jon. - Okej sa Krille och gick upp till högsta trampolinen. Han hoppade och slog ett rejält armplask! Ont fick han, men stannade kvar i vattnet för att ta emot Jon. -Jag vågar inte sa Jon.....
Det blev till att gå tillbaka till solstolarna och lika bra var väl det.
I kväll har jag förberett mat och städat altanen inför Krilles 40-års fest på lördag.
Jag satte ut datorn på altanen och drog igång Spotify. Gabriel satt sig dock rätt snabbt framför den och spelade The Clash och Sex Pistols på högsta volym! han har bra smak den killen!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....