onsdag 15 juni 2011

Examensarbete och plötsligt sommarlov

Oj, det var längesedan jag skrev på min logg, den 19 maj tror jag visst det var senast jag skrev något.
Jaha, ett VG på examensarbetet kan man ju skryta med. Jag var oerhört nervös denna dag som var den 8 maj. Jag och min medskribent Fredrik skulle opponera på ett annat examensarbete mellan 11 -12. Jag var så nervös! Jag trodde att mitt hjärta skulle synas genom klänningen! Vi hade fått en uppsats på engelska och jag var jättenervös både för opponeringen, men också för att den var just på engelska. Vi klarade oss dock bra och fick högsta betyg på opponeringen. Sedan var det lunchrast med fjärilar i magen. Klockan 13-14 var det vår tur att examineras. Jag var nervös, men konstigt nog inte lika nervös som när vi var opponenter. Det gick jättebra, vi fick endast lite småsaker att ändra. Efter examinationen satte jag och Fredrik oss ned på varsin stol mittemot varandra och bara pustade ut! 1,5 månads arbete hade gett oss en bra belöning. Vi träffades dagen efter och rättade till det vi skulle och sedan firade vi med varsin glass! Nu är den inskickad för publicering och kommer förhoppningsvis upp på nätet om fyra veckor.
Jon har fyllt 11 och Isolde 6 år. Det har inte funnits utrymme för kalas, men nu på lördag ska vi fira de båda med ett stort kalas!
Sommarlov, det känns konstigt. Jag blir nästan rastlös....måste vara i farten hela tiden, annars blir det helkonstigt! Börjar väl vänja mig så småningom, men just nu är jag nog fullt upp i varv efter två terminer på avancerad nivå!
Må väl! Nu ska jag sova - sovmorgon varje dag - vilken lyx!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....