måndag 6 september 2010

Plugg och öronproppar

En läsdag har snart nått sin ände. Jag har i alla fall varit flitig och läst. Jag har läst en hel del mer än jag hade tänkt mig, så nu hinner jag med att dammsuga, stryka lite tvätt och duscha innan jag ska laga middag. Mamma är ju så snäll och stryker all tvätt under terminerna, men jag har så mycket så jag nästan skäms.....Får ta det nödvändigaste, dvs barnens kläder.
I kväll är det powergympa igen. Krille ska följa med mig och mamma. Stackars pappa är insatt som barnvakt, herregud vad barnen kommer att driva med honom!
Hoppas jag kan gå i morgon. Efter förra veckans pass var det ju lite problem med min stackars benmuskler.
Hannes är hemma i dag. Han hade ont i örat i morse. Det var nog inte så farligt eftersom det hade gått över så fort jag lämnat de andra på dagis respektive skola.
Hannes ville nog ha en lugn och skön hemmadag med mamma. Jag kan hålla med honom, det är ett himla liv här på helgerna när alla är hemma. Man kan ju inte påstå att man är direkt uppvilad efter en helg med fem barn hemma.
Nej, nu är det ny vecka och fullt ös framåt. Det går fort tills nästa helg! Man får ju leva på det. Trots allt så är det ju skönt när alla är hemma och man kan ju faktiskt investera i ett par öronpluggar om det blir för illa!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....