måndag 1 november 2010

Nu släpper det.....hoppas jag...

Har i dag suttit framför datorn från klockan 08.00 - 15.50 och skrivit på min uppsats. Jag har bara haft ett fåtal pauser. Det känns bra nu, idag lossnade det ordentligt! Ser nästan fram emot att skriva i morgon igen...
Barnen har lov denna veckan. Det är ledsamt att de inte kan vara hemma och njuta av lovet, men det funkar inte när jag måste skriva. Ett höstlov till och sedan är jag klar tröstar jag dem med. Hannes var riktigt ledsen att behöva tillbringa hela lovet på Fritids, men vad ska jag göra? Stackar pluttisar..... Jon har varit hemma, men han är över 10 år och sköter sig själv. Visserligen kom han i eftermiddags och undrade om jag inte var klar med uppsatsen snart, han ville spela spel på datorn. Tyvärr..
På onsdag ska jag in till skolan och då kommer Mormor så barnen kan vara hemma en dag i alla fall. Jag kämpar och kämpar med denna uppsats för att jag ska slippa sitta med den över jul. Hoppas nu det går som jag vill och min handledare tycker att jag gjort ett gott arbete. Själv tycker jag att den är bra...än så länge i alla fall. Håller på att titta på tidigare forskning ifrån avhandlingar och skriver mitt metodavsnitt. Teorin fick jag ned på papper idag, själv är jag nöjd! Vi får se, vi får se.
I kväll har jag, mamma och Krille varit och tränat och pappa har passat barnen.
Det var skönt att träna, men jag avrundade med en Ottoglasstrut! Kanske inte lika bra, men väldigt gott!
Nej, nu väntar en dusch och sängen!
Må väl alla mina vänner!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....