onsdag 14 september 2011

Det går upp och det går ner...

Skola hela dagen igår. Var en kanondag, vi har en superföreläsare i nationalekonomi. I går verkade det som om en pollett trillade ner när vi ritade kurvor efter utbud och efterfrågan i skolan. När jag kom verkade allt helt förvirrande...nja, det får väl smälta lite....Det brukar bli bättre när man tittat lite på det ett tag.

I går kväll var det kantarelldags igen. Jag och Hannes och två av våra katter tog en sväng i skogen och hittade en hel del. Krille var ute och plockade Krikon, eller slånbär som de också kallas. Har frusit ned massor som min kära mor ska få koka saft av. Ska bli spännande att smaka den saften!

Nationalekonomi är verkligen kul, visserligen så köper jag inte allt, långt ifrån, men det är så oerhört intressant, allra helst när man får bekräftat av föreläsaren att man fattat ett kapitel i boken rätt. Vi i vår klass har lite svårt för att låta bli att blanda in politik utifrån olika ideologier, vi ska BARA lära det som står i boken som är väldigt liberal, men visst sitter man och funderar på att saker och ting i ekonomin är tokiga!
Hoppas nu tentan går bra , det går ditåt med stormsteg!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....