tisdag 14 december 2010

Flaggan i topp - snart i hamn!

En hård uppsatsdag har det varit. Visserligen är den färdigskriven, men handledaren ville att jag skulle titta över vissa saker, och han har mycket rätt! Det är bara att fixa till!
Suttit här sedan 08.00 och nu måste jag blogga lite, har nästan vuxit fast i min uppsats. Börjar blir lite trött på den, ska bli skönt att få lite ledigt med barnen i jul. Jag tycker faktiskt att jag gjort mig förtjänt av det. Det har varit en mycket jobbigt höst, med mycket dubbelarbete i skolan. Jag har läst lite parallellt, förstod att jag inte skulle hinna med uppsatsen annars.
Till helgen är det fjärde advent, det kommer att bli full cirkus på Isolde, hon vill att Tomten kommer när vi tänder fyra ljus......
Annars blir det bara att ta det lugnt, ska hänga upp lite mer julpynt och klä granen.
Ska njuta och försöka få ordning på mitt magonda som till 100% kan relateras till uppsatsen. Har vaknat på helgerna tidigt på morgonen och har ont i magen för denna uppsats. Jag som annars älskar att sova länge på helgerna. Får se om jag kan sova denne helg, hade varit så skönt!
Nu är snart denna termin slut, nästa i ordningen blir termin åtta! Minns fortfarande första dagen på högskolan. Satt i aulan och var jättenervös att något hade blivit fel - tänk om jag inte fanns med på listan över antagna studenter- tänk om jag bara drömt att jag var antagen? Jag var i alla fall med på listan! Satt också och funderade på hur allt skulle funka hemma när jag skulle plugga heltid, men det har löst sig. Pedantiska Cindie har hunnit städa! Jag har ju världens bästa mamma som stryker all tvätt, så det slipper jag. Mamma stryker fram till examen!
Må väl, nu ska jag på uppsatsen igen!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....