fredag 15 juli 2011

Regnet bara öser ner och jag längtar efter sol och värme. Vill sätta mig i min solstol nere vid Luhrsjön och bara ha det skönt.....Hoppas detta evinnerliga regnande snart ger med sig.
På tisdag börjar mitt sommarvikariat. Jag ser på det med lite blandade känslor. Är mycket tacksam och glad över mitt underbara sommarjobb, men nu har jag varit ledig så länge så jag har vant mig vid det. Det tar nog bara några dagar så är man inne i det, man behöver nog några dagar på sig att ställa in sig på allt nytt.
I dag blir det till att stryka tvätt, att gå ut är inget att fundera på...regn, regn och åter regn.
Barnen har skoj i alla fall. Alla pojkarna leker krig på ovanvåningen och Isolde har åkt till en kompis.
Tisdag och onsdag denna vecka var det Hästevda marknad, alltid lika skoj. Jag älskar verkligen att gå på den marknaden. Det blev den 38:e gången jag var där! Skoj att träffa folk och snacka en massa, men också skoj att handla lite. Det bästa med marknaden är nog dock djurmarknaden på onsdagsmorgonen. Jag, Jon, mamma, Gosia, Simon och Alicia var där 7.30 och tittade på alla fina djur. Jag och Jon köpte fem ankor och två hönor. Vi skulle bara ha tre ankor men Jon lyckade övertala mig sedan han prutat ned dessa två ankor från 300 till 220 sek. Jon är en duktig prutare, ibland nästan för bra.....
Nej, nu blir det till att ta itu med tvätten.
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....