måndag 3 maj 2010

Vår gås Tosan som den 2/5 jubilerade sina 13 år!

Måndag förmiddag - det är vår!

Jobbat i natt, har ett kanonjobb! Trevligt folk och bra uppgifter!
Väl hemma i morse blev det till att hämta fem barn som stod färdiga ute på trappan! In med alla fem barnen i bilen och full fart till skolan där jag "dumpade" av fyra glada pojkar! Sedan var det lilla Isoldes tur att inta dagis! Det går på rutin, det måste jag erkänna! Av med Isoldes ytterkläder, ett snabbt snack med dagis fröken och tusen miljoner pussar och kramar till Isolde! En snabb sväng inom högstadiet för att diskutera min kommande B-uppsats med min "gamla handledare".Full fart mot skolan, skulle äntligen hälsa på pojkarna i skolan. Gick först till Hannes, Gabriel och Filips förskoleklass där det stod färgläggning på schemat! Alla barnen var så duktiga om målade ivrigt!
Jaha, sen var det rast! Snabba vändningar, men ungarna älskar det, och det är ju det som är det viktiga! Sa hej då till killarna och styrde kosan mot mellanstadiet och Jons klassrum, närmare bestämt klass 3a. Här var det engelska på schemat - vilka duktiga barn! De läste och målade , förstod massor med engelska trots att de inte läst det så länge!
Nu sitter jag här och ska läsa min tenta en gång till innan jag skickar den, kanske finjustera lite...kanske.....man ska kanske inte ändra hur mycket som helst..jag är ju nöjd...hoppas högskolan också är det!Det handlar i alla fall om ungdom - och populärkulturer, mycket intressant! Nästa moment i ordningen är en B-uppsats som jag skriver i hop med min trogne kursare Fredrik, det ska nog gå bra! Ja, nu är snart denna terminen också slut. Var tog tiden vägen? Började denna kursen i januari med att lyssna på föreläsning av en jättetrevlig kille som har dyslexi, men trots det har blivit lärare!
Allt går bara man vill!(fast ibland känns det inte som det.....) Jaja, man måste i alla fall försöka, jag är ju färdig gymnasielärare om två år, det trodde jag aldrig, men nu har jag snart gått tre år, det har varit kämpigt, men såååå skoj! Har haft kanonkursare och föreläsare! Kristianstad högskola ska ha ett lyft på hatten för att föreläsarna och alla lärarutbildare är så förbaskat trevliga och tillmötesgående!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....