onsdag 28 april 2010

Mina fem fina barn

Pluggedag....

Idag har det varit pluggedag, som de flesta dagar tycker jag, behöver snart sommarlov känns det som. Har varit igång med föreläsningar, seminarier och tentor sedan den 1 september 2009. Lite trist att man inte har några lov på högskolan, hade hellre börjat terminen lite tidigare på hösten så man kunde tagit lite jul och påskledigt. Har nu suttit tre jular med tentor och uppsatser, visserligen har det gått bra, men kan inte låta bli att få lite dåligt samvete, jag har ju fem barn och en man också. Ja, nu är det i alla fall bara två jular kvar med plugg och sedan är jag förhoppningsvis gymnasielärare. Jag ska inte klaga, jag har det kanonbra på högskolan och har gjort bra resultat, men som sagt, nu längtar man efter sommarlov. Visserligen så jobbar jag lite på sommaren på ett kanonställe i Osby, men det är långtifrån heltid!
Idag har jag som sagt pluggat, har skrivit en hemtenta som jag känner mig relativt nöjd med. Ska läsa och finjustera lite, det brukar bli lite ändringar......
Nu väntar snart en lugn kväll....ja. ..eller vad man kan kalla det. Det kommer ju hem fem barn och en man, så det blir fullt ös!

Min lilla underbara dotter Isolde 5 år (visserligen fem-års trotsig, men det tillhör ju) Här med sin katt Sune, en underbar kille på 1 år som är en blandning mellan Siames och bondkatt, ser faktiskt lite ut som Avatar i ansiktet. En snäll katt som låter sig bli buren av alla fem barnen. Han ser lite lidande ut ibland, men får gå ut en runda när barnen blir för jobbiga.

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....