måndag 17 oktober 2011

Nej

Nej, jag ville verkligen inte stiga upp när Krille väckte mig, är så oerhört morgontrött. Tycker det kvittar hur tidigt jag lägger mig, är alltid lika trött och speciellt på måndagar.
Det var i alla fall mysigt att komma upp när det är alldeles frusit ute om man man nu ska försöka hitta något positivt med det hela.
Krille hade skrapat rutorna på bilen och det var ju skönt. Jag glömde tiden i morse. Höll på med tvätten och diskmaskinen och tittade på klockan först 07.20 och barnen ska vara i skolan klockan 07.30! Det blev lite panik. Barnen själva satt i soffan och tog det mycket lugnt! Barn stressar inte i onödan!
Nu ska jag i alla fall släppa ut mina ankor och sedan blir det frukost och Wallersteins bok "Världssystemsanalysen". Är den sista boken bland kurslitteraturen i detta moment som snart skall tentas av. Inte den lättaste litteraturen jag har mött på, men oerhört intressant. Tar ett tag att ta sig igenom en sida och mycket anteckningar blir det.
Ska även försöka få lille katten Egon att roa sig med annat än att överfalla mig när jag sitter och pluggar. Egon är fullkomligt galen när jag läser! Han äter på kollegieblocket, river i sidorna i boken, äter på mitt hår och är hur kelen som helst! Det är ju trevligt med en kelen katt, men inte när jag läser!

Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....