lördag 23 oktober 2010

HUVUDVÄRK

I går kväll hade jag och min man en mysig fredagskväll, det vill säga ett par glas rött till matlagningen som var broccolipaj och en skinkpaj till barnen. Vi åt och lyssnade på The Pogues och Rolling stones och barnen blev som vanligt upprymda och dansade i köket. Efter maten fick vi titta på reprisen av Ullared sedan i måndags - ASGARV!
Sedan landade vi i soffan. Barnen lade sig runt nio och vi slängde in Solsidan i dvd:n. Då drabbas jag av världens migrän och fick akut gå och lägga mig! Här har man längtat en hel vecka efter fredagen och så blir den alldeles förstörd.......
Vaknade idag och kände mig bakfull, blir lätt så efter migrän. Tråkigt, man bara att vänta ut det. Idag har jag tagit det lugnt, har känt mig lite sjuk.
var ute och planterade lite blommor och fick lite lust att göra våfflor, det blev gott. Nu i kväll innan middagen gick jag en lång runda med barnen och nu börjar det lätta. Har hört att många haft huvudvärk denna vecka, är kanske något som går?
Nej, nu sover fyra av fem barn och vi ska se en film. Får även spara min stackars arm, dvs tennisarmbågen, får spara armen till c - uppsatsen.
Må väl alla!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....