söndag 2 oktober 2011

Skola på alla de sätt

Jaha, då har man skrivit tenta i nationalekonomi. Denna tenta har jag varit orolig för hela sommaren. Lite märkligt att oroa sig i förväg, men sådan är jag!
Detta var salstenta nummer 10 i ordningen. En märklig känsla att skriva salstenta, man är både uppriven, nervös och förväntansfull. Fruktansvärt men ändå härligt när man har tagit sin plats och väntar på att tentavakten skall dela ut tentorna.
Jag skrev så pennan glödde! Jag skrev 7 blad och på de sex första skrev jag på både fram och baksida. Roligt att sitta och titta på de andra som skriver. Efter ett tag börjar nämligen många att slå med skrivhanden i luften! Man får så fruktansvärt ont i handen och måste "slå liv" i den efter ett tag!
Efter tentan var det avslappningskaffe med världens bästa Jessi! Skönt att bara sitta ned i solen och fundera på "vad fasen skrev jag egentligen"? Jaja, nu kan man inget göra, mer än att hoppas att det i alla fall blev ett G, det räcker bra!
I går var vi på invigning av "Nya Hästveda skola". Vilket fantastiskt lyft! En sådan skola! Woow, säger jag bara! Nya fina klassrum, luftigt, snyggt och mycket trevligt!

I går blev det två filmer fram till klockan 02.00, ja, vi är nattugglor! Så gott att titta på film och alla barnen sover gott! Var uppe på wc klockan 09.00 i morse. De fyra yngsta barnen satt i soffa och tittade på TV.
-Jag sover lite till, sa jag till dem när jag kom från wc.
- Visst, sov du, vi tittar på TV.
Vilka underbara ungar! Här har det alltid varit sovmorgon trots att vi har fem barn!

Nej, nu ska de stora gummistövlarna på, jag går till skogen ett tag, blir nog ingen svamp, det har varit för torrt i veckan, men en promenad är aldrig fel. Ska först sätta en deg till bröd.
Förresten, idag har vi en katt som fyller 1 år, en som fyller 2 och den gamla fyller 15!
Må väl!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....